Enrere

1a Fira del Conte de Tordera

Dissabte, 26 d'octubre

Plaça de l'Església, 2, 08490 Tordera - Plaça de l'Església i placa de les Cols, Tordera

La 1a Fira del Conte de Tordera es projecta com un esdeveniment singular, dinàmic i de qualitat mitjançant el qual es vol afavorir la dinamització socioeconòmica, comercial i cultural al municipi.

Serà un punt de trobada de llibreters, il·lustradors, autors i conta-contes. La Fira del Conte vol contribuir a la sensibilització de la lectura del públic infantil i juvenil a través de l'àlbum il·lustrat com a eina educativa per al desenvolupament del lector i també vol posar a l'abast dels visitants una oferta lúdica que, en un mateix espai, doni a conèixer autors i il·lustradors catalans. S'oferiran activitats com sessions de conta-contes, tallers i espectacles infantils, que es completaran amb una zona de lectura infantil, l'arbre de les recomanacions (que estarà situat a la plaça de les Cols i on els nens i nenes podran penjar el títol del conte que els hagi agradat més), un taller de màgia amb Fèlix Brunet, la visita del capgròs de l'Elvis Ribodi i un espai propi on els més petits podran conèixer i parlar amb els autors i il·lustradors que participen a la Fira.

Tota la localitat participarà d'alguna manera en la Fira: els restaurants oferiran el menú del conte, els comerços ambientaran els seus aparadors d'acord amb temàtiques de contes, el Teatre Clavé presentarà exposicions i doblarà la sessió del cicle de teatre familiar i diferents entitats col·laboraran en la decoració dels espais que acullen la Fira. El cantautor infantil Noe Rivas tancarà la Fira del Conte, a les 19 h, amb un recital de cançons de tardor. 

Més informació al web de l'Ajuntament de Tordera i a l'enllaç "Programació de la 1a Fira del Conte de Tordera".

Font: Agenda Cultural GenCat XML Maresme - Més informació al web

Més activitats de Literatura
Veure altres activitats a Tordera

És aquesta informació errònia o inacurada?