Enrere

Vinil acústic (ROMÀNIC EN VIU 2013)

Diumenge, 29 de setembre | 19:00

Fornells de la muntanya, Catalunya - Edifici del Museu dels Pastors

El grup Vinil va néixer a Campdevànol l'any 2003, quan un grup d'amics amb una llarga i contrastada experiència dins al món de la música, va decidir tornar a tocar clàssics de rock i pop.

dins del cicle

ROMÀNIC EN VIU 2013

XI Cicle de Concerts a les Esglésies de la Baronia de Toses

http://webspobles.ddgi.cat/sites/toses/Shared%20Documents/Agenda/2013/PROGRAMA-ROMANIC-EN-VIU-2013.pdf

La vall del riu Rigat, l’antiga Baronia de Toses, acull cada estiu el Cicle de Concerts ROMÀNIC EN VIU. Aquest afluent del riu Freser vertebra una profunda vall amb desnivells de més de 2000 metres, al peu de l’imponent Puigmal, entre els dos espais protegits de la Serra de Montgrony i les Capçaleres del Ter i del Freser, i amb cinc bucòlics pobles amb importants elements de l’art romànic català. Així, la Vall de Ribes i el Ripollès, a tocar de la Cerdanya, gaudeixen des de l’any 2003 d’un cicle de concerts ben particular, que presenta any rere any una oferta musical de qualitat enmig d’aquest entorn incomparable de les seves petites ermites romàniques.

Aquest Cicle de Concerts té la particularitat que es desenvolupa íntegrament a les esglésies dels municipis de Toses i Planoles, en total set concerts per a sis ermites romàniques mil·lenàries, oferint música en directe als milers d’habitants i estiuejants que durant els mesos de calor s’acumulen en aquestes contrades. Els pobles amfitrions de les actuacions musicals són Dòrria, Nevà, Fornells de la muntanya, Toses i Planoles, tots ells ubicats en els dos citats municipis.

Organitza: Ajuntament de Toses i Ajuntament de Planoles. 


Font: Agenda Oberta - Més informació al web

Més activitats de Música, Patrimoni històric
Veure altres activitats a Fornells de la muntanya

És aquesta informació errònia o inacurada?