Enrere

L'aventura de conèixer - La Claqueta. Cinema Lliure a la Biblioteca: Projecció del documental "Jaume Plensa - Pots sentir-me?"

Dimecres, 10 de novembre

Barcelona - Biblioteca Sant Gervasi - Joan Maragall, C Sant Gervasi de Cassoles 85, Barcelona

Aquest cicle és una mostra de documentals de lliure accés produïts a Catalunya i les Illes Balears que narren històries humanes properes i de temàtica universal.

Per aprofundir, la mostra de documentals, que es fa a les biblioteques Xavier Benguerel, Guinardó - Mercè Rodoreda i Sant Gervasi - Joan Maragall, ofereix col•loquis amb els directors i directores, altres professionals del sector o persones expertes i col•lectius vinculats a les temàtiques que s’hi tracten.

A més, el Racó de Cinema Lliure a la Biblioteca proposa una selecció de llibres, pel•lícules i altres documents relacionats amb cada documental.

Dir.: Pedro Ballesteros

Catalunya, 2019 - 75’

Pots sentir-me? se submergeix en l’obra i la personalitat de l’escultor Jaume Plensa, un dels artistes en actiu més rellevants del panorama mundial, i reflexiona sobre els mecanismes que condueixen a la creació artística, les preguntes que sorgeixen en enfrontar-nos-hi i sobre com l’art pot transformar la manera que tenim de veure el món i de viure-hi.  Biblioteca Sant Gervasi - Joan Maragall
Telèfon: 934178347

Horari:
dimecres

a les 18:00 h

Entrada Gratuïta

Aforament limitat

Cal inscripció prèvia

Font: Barcelona cinema - Més informació al web

Més activitats de Cinema i video
Veure altres activitats a Barcelona

És aquesta informació errònia o inacurada?