Enrere

Actuació de Guillem RomaTeatre de Foment Cultural (Súria) 17 de març

Dissabte, 17 de març

Teatre de Foment Cultural,C. de Sant Antoni Maria Claret, 24,Súria

En el marc de la segona edició d'Art en Cicle. Riquesa musical, cançons amb personalitat pròpia i creativitat és el que desprèn el projecte del músic osonenc, que alguns han etiquetat com el "Beirut català"
Una proposta fresca, original i que fuig d'etiquetes i formules estandaritzades
Guillem Roma no ha parat d'escampar l'optimisme i la màgia de la seva música arreu, amb una energia personal i propera que l'ha consolidat com un dels artistes emergents del moment
Cançons que contagien màgia i optimisme amb sons que viatgen per influències que van de les tradicions llatinoamericanes, ritmes balcànics o mediterranis… una experiència per deixar-se portar per la música, els missatges i la màgia d'aquest món i més enllà! Després de publicar Oxitocina (autoeditat el 2013), el disc amb el que es va donar a coneixer, i Nòmades (autoeditat el 2014) amb una gira de més de 150 concerts arreu del país, Guillem Roma fa un salt endavant en el seu univers creatiu amb Connexions (Sulawesi Records 2017). Per veure tota la informació d'Art en Cicle, vegeu l'enllaç: "Festival d'Art en Cicle"

Entrades
Compra d'entrades online: http://bit.ly/2Fx47Nc

www.youtube.com/watch

Font: Agenda Cultural GenCat XML Bages - Més informació al web

Més activitats de Música
Veure altres activitats a Súria

És aquesta informació errònia o inacurada?