Enrere

La rateta que escombrava l'escaleta (CONCERT INFANTIL): 33è Festival narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà

Diumenge, 11 d'octubre | 12:00

Auditori Nacional d'Andorra (Ordino)

El Festival va obrir l‘any passat una nova línia dins de la programació: el concert familiar. En aquesta edició, el cartell presenta el musical infantil La rateta que escombrava l’escaleta, un dels contes populars més coneguts.

L’espectacle combina música i dansa. La rateta interpreta coreografies de claqué i country i cada animal que hi intervé representa un estil musical diferent: swing, jazz, rock, disco funky i tango. D’aquesta manera, els més petits de la família aprenen les diverses vessants de la música i la dansa d’una manera amena i divertida.

Per donar més força a l’espectacle, tots els números musicals van acompanyats d’un cor que participa en tot moment en l’argument i els números de dansa. La creació es basa en el music hall, on els balls no tan sols són visuals, sinó que expliquen una història i fan que el muntatge sigui un xou més gran.

La rateta, despistada i presumida, somnia trobar el seu príncep blau. Escombrant l’escala de casa seva troba un dineret i es compra un llaç preciós. A partir d’aleshores comença a rebre una allau de pretendents entre els quals hi ha un gall, un gos, un ase, una cabra i un gat. La rateta, confosa, necessitarà l’ajuda del públic present a l’Auditori Nacional d’Andorra per decidir amb qui es casarà.

Font: Agenda Oberta - Usuaris - Andraiax - Més informació al web

Més activitats de Música
Veure altres activitats a Ordino

És aquesta informació errònia o inacurada?