Enrere

2a Setmana del Consum Responsable

Divendres, 13 de març - Avui

Barcelona - Diferents espais de la ciutat, Rda Sant Pau 43, Barcelona


El Dia Mundial de les Persones Consumidores i del Consum Responsable va ser declarat el 15 de març de 1983 per l´Organització de les Nacions Unides com a reivindicació pels drets de la ciutadania com a persones consumidores
Des de l´Ajuntament de Barcelona volem emfatitzar aquests drets i apostar perquè el consum sigui sostenible i responsable.

D´aquí neix la Setmana del Consum Responsable, que en la seva segona edició ofereix més de 100 activitats organitzades per part diverses entitats de la ciutat i de l´Espai Consum Responsable
Volem fer visible que és fàcil consumir de manera responsable, que hi ha moltes opcions i que els nous paradigmes de consum han de prioritzar el bé comú.

Aquest any, la Setmana del Consum Responsable se celebrarà del divendres 13 al diumenge 5 d'abril sota el tema central "Consum responsable i emergència climàtica".

Per descobrir i reforçar les opcions que tenim a l´abast per practicar el consum responsable com a eina fonamental per afrontar l'emergència climàtica.

Per experimentar el consum responsable en tots els àmbits: alimentació, tèxtil, serveis bàsics, consum digital, turisme, salut, etcètera.

Per conèixer els projectes i entitats que ho fan possible a la ciutat.

I, també, per explicar les polítiques públiques que ho fomenten.

La 2a Setmana del Consum Responsable inclou més de 100 activitats coordinades per l´Espai Consum Responsable i orientades a la ciutadania: a l´agenda les podràs consultar totes i inscriure´t a les que més t´interessin.

Durant tot l´any, l´Espai Consum Responsable informa i assessora les persones usuàries sobre quines alternatives de consum hi ha, i organitza tota mena d´actes per donar a conèixer altres maneres de consumir.

Podeu consultar el programa complet d'activitats al següent enllaç

Diferents espais de la ciutat
Telèfon:

Horari:
------
------

Font: Barcelona visites rutes i excursions - Més informació al web

Més activitats de Rutes i itineraris
Veure altres activitats a Barcelona

És aquesta informació errònia o inacurada?