Enrere

IBStage Gales de Dansa al Liceu

Dissabte, 1 de setembre - Diumenge, 2 de setembre

Barcelona - Gran Teatre del Liceu, C la Rambla 51, Barcelona


Art, passió, virtuosisme, són latents en tot moment gràcies al millor talent de primeres figures mundials compartit amb un cos de ball format per més de 100 joves ballarins

IBSTAGE presenta al Gran Teatre del Liceu de Barcelona dues Gales on primeres figures de la Dansa de les més prestigioses companyies com Mariinsky, American Ballet, Royal Ballet, Opera de Berlin, San Francisco Ballet, English National Ballet, Ballet de Catalunya, comparteixen escenari amb prop de 100 joves promeses de la dansa procedents dels millors centres nacionals i internacionals.

Sota la direcció artística de Xiomara Reyes, primera ballarina de l"American Ballet Theater" i Elías García, ballarí dels "Ballets du Monte Carlo", les Gales Ibstage són uns dels espectacles més esperats de l´any amb una posada en escena impactant.

El reconeixement assolit aquí i arreu fins a dia avui l´han convertit en un símbol de la gran capacitat artística de Barcelona i Catalunya, que enguany celebra el seu desè Aniversari mostrant el millor de les obres presentades en les últimes edicions: La Bayadere, El Corsari, Paquita i La Bella Dorment.

Un esdeveniment únic on la dansa clàssica assoleix el seu punt més àlgid i a la vegada evocant al millor de la dansa actual i contemporània que avui triomfa als principals escenaris internacionals.

No et perdis les Gales Ibstage: l'espectacle, entusiasme i les emocions més intenses estan garantides, gràcies a la concentració del millor ballet amb el que s´atrau del gran públic fins al més expert, i atorgant a l´Ibstage un segell propi i autenticitat reconeguts mundialment.

Gran Teatre del Liceu
Telèfon: 934859900

Horari:
Dissabte
a les 20:30h
Entrada general de: 20 a 95 €.
------
Diumenge
a les 18:00h
------

Font: Barcelona Teatre i dansa - Més informació al web

Més activitats de Teatre i dansa
Veure altres activitats a Barcelona

És aquesta informació errònia o inacurada?