Enrere

Taller "El senglar: cinc maneres de cuinar-lo"Centre d'Informació del Parc Natural del Cadí-Moixeró (Bagà) 10 de febrer

Dissabte, 10 de febrer | 17:00

Centre d'Informació del Parc Natural del Cadí-Moixeró,C. de la Vinya, 1,Bagà

Objectiu: conèixer les singularitats de la carn del senglar i com cuinar-lo
A càrrec de Santiago Lavin, professor de la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona i gran coneixedor i aficionat a la gastronomia de la caça
Durada: 4 hores
Cal inscriure-s'hi prèviament (com a mínim, una setmana abans)

Entrades
Preu: 6 € Els menors de 12 anys i els jubilats pagaran 5 €

Font: Agenda Cultural GenCat XML Berguedà - Més informació al web

Més activitats de Gastronomia
Veure altres activitats a Bagà

És aquesta informació errònia o inacurada?