Enrere

Forum 'Som Cultura Popular'

Dijous, 25 de gener - Diumenge, 28 de gener

Barcelona - Recinte de Fabra i Coats i espais adjacents, C Sant Adrià 20, Barcelona


El Som Cultura Popular és un fòrum que pretén fer viure la cultura popular en primera persona, explicar-la al nostre entorn més proper i revisar-ne el fons teòric.

L´èxit de la primera edició, amb més de 300 activitats i 13.000 participants fa que es repeteixi l´esdeveniment sempre amb la voluntat de fomentar el coneixement i l´intercanvi entre àmbits de la cultura popular i, al mateix temps, potenciar-ne la connexió amb el món acadèmic.

El Som Cultura Popular vol generar un autèntic trànsit d´idees i informació entre els diferents col·lectius de la cultura popular: les associacions, les entitats, el món acadèmic i els investigadors, sense oblidar fer partícip el públic general
I ho vol fer a través dels espais ja existents en la primera mostra, com el Museu Nòmada, les fires i les mostres, les presentacions i els debats, entre altres activitats.

Aquesta segona edició del Som Cultura Popular estarà dedicat a:

· L´educació i la cultura popular, amb l´exposició pública dels resultats inicials del Fòrum d´Educació i Cultura Popular
Recreació dels valors de la cultura popular al sistema educatiu en xarxa amb la societat.

· La cultura popular i el patrimoni cultural immaterial, on es pretén abastar les iniciatives, els elements i les pràctiques socials que formen part de les manifestacions no materials de la cultura, i analitzar els vincles que aquestes estableixen amb la producció de la materialitat cultural.

· La cultura popular i els processos de canvi social: gentrificació i transformació urbana
Analitzar el paper que el patrimoni cultural juga en els processos de transformació social, els quals poden esdevenir tant un camp de destrucció patrimonial com també d´aparició i/o producció de nous relats patrimonials.

Recinte de Fabra i Coats i espais adjacents
Telèfon:

Horari:

Font: Barcelona Festes populars - Més informació al web

Més activitats de Festes populars

És aquesta informació errònia o inacurada?