Enrere

Jornades gastronòmiques de la Clotxa Restaurants de la Ribera d'Ebre Des del 6 de març fins al 3 d'abril

Diumenge, 6 de març - Diumenge, 3 d'abril

Restaurants de la Ribera d'Ebre,,Móra d'Ebre (Mora d'Ebre)

En el marc de la 13a Festa de la Clotxa. La clotxa és el plat tradicional per excel·lència de la Ribera, que diu molt dels orígens de pagès de la comarca i alhora posa en relleu la senzillesa i riquesa de la gastronomia. Els pagesos de la zona se'l preparaven el dia que tenien que realitzar les tasques pròpies del camp, i consisteix en un pa buidat que fa de carmanyola per portar diferents ingredients com poden ser arengades, cebes, tomàquets, cabeces d'all i oli de la Ribera d'Ebre. Els darrers anys, la reivindicació de la clotxa ha propiciat la seva presència tant a les cases particulars com també a diferents manifestacions de la cultura popular i a molts dels restaurants de la Ribera d'Ebre, que, amb imaginació i professionalitat, han incorporat nous formats que enriqueixen encara més el plat tradicional. RESTAURANTS ON CUINEN CLOTXA · Restaurant Magda (Ascó) · Restaurant el Casal (Benissanet) · Restaurant Casa Castro (Flix) · Restaurant Fornielles (Flix) · Restaurant Pas de l'Ase (Garcia). · Restaurant Molí de Xim (Miravet). · Pizzeria Carusso's (Móra d' Ebre) · Restaurant la Creu (Móra d' Ebre) · Restaurant Piscolabis (Móra d' Ebre) · Restaurant Turú (Móra d' Ebre). · Restaurant Ferran (Móra la Nova)
· Heavens's Door (Móra la Nova) · Restaurant Can Secundino (Móra la Nova) · Restaurant Mas de Subirats (Móra la Nova) · Restaurant lo Fornet de les Sorts (Rasquera)

Font: Agenda Cultural GenCat XML Ribera d'Ebre - Més informació al web

Més activitats de Gastronomia
Veure altres activitats a Mora d'Ebre

És aquesta informació errònia o inacurada?